Впровадження Microsoft Dynamics 365 Sales
в DONAU LAB UKRAINE

У DONAU LAB UKRAINE,  провідному дистриб’юторі лабораторного і пілотного обладнання, а також промислових аналізаторів в Україні та Молдові, успішно завершено впровадження хмарної платформи Microsoft Dynamics 365 Sales, яка дозволяє повністю автоматизувати цикл продажів і дає можливість максимально ефективно працювати з кожним клієнтом.

У 2019 році, у зв’язку з активним розвитком бізнесу DONAU LAB UKRAINE, компанія зіткнулася із завданням автоматизації роботи відділу продажів і необхідністю вибудовування єдиної системи взаємодії з клієнтами, а саме можливістю контролювати весь процес продажів: від першого контакту з клієнтом, до постачання обладнання і передачі замовлення в сервісне обслуговування.

Для вирішення цих завдань була необхідна потужна платформа, що могла замінити CRM систему, яка на той момент використовувалася в компанії.

Для реалізації проекту керівництвом DONAU LAB UKRAINE було прийнято рішення про вибір Mісrosoft Dynamics 365 Sales. Основними критеріями при виборі системи стали: надійність запропонованої платформи, гнучкість, масштабованість, широка функціональність рішення, можливість у майбутньому використовувати інші додатки Dynamics 365.

Проект стартував в січні 2020 року і був завершений у червні 2020 року.

Впровадження передбачало максимальне використання стандартного функціоналу Місrosoft Dynamics 365 Sales і зведення до мінімуму необхідності програмованих модифікацій.

Сьогодні, вся інформація про клієнтів та угоди компанії DONAU LAB UKRAINE консолідована в єдиному додатку. Керівництво компанії має можливість повністю контролювати процес продажу на кожному його етапі,  призначати завдання співробітникам і контролювати їх виконання. Фахівці DONAU LAB UKRAINE отримали зручні інструменти з обліку і планування активностей та дій у роботі з клієнтами, що дає можливість значно спростити взаємодію з ними. Продавці компанії набагато швидше і ефективніше реагують на звернення клієнтів, що допомагає підтримувати високий рівень сервісу та постійно підвищувати задоволення клієнтів.

Володимир Пашко, Директор ТОВ “ДОНАУ ЛАБ УКРАЇНА”

«Ми вибрали Місrosoft Dynamics 365, орієнтуючись на можливості платформи для вирішення наших нинішніх завдань, але не обмежуючись ними. Ми почали з автоматизації продажів і плануємо розширювати систему новими модулями, відповідно, автоматизувати також інші процеси всередині нашої компанії».

Чим Innoware може бути корисним для вашого бізнесу?
Напишіть нам info@innoware.com або зателефонуйте +38 044 490 22 20
Відправити запит

Виберіть бізнес-процеси у яких ви зацікавлені

Історії успіху впроваждення Microsoft Dynamics 365

Пакетні рішення Microsoft Dynamics 365 Business Central для малого та середнього бізнесу