Впровадження Microsoft Dynamics 365 Customer Service в ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ»

Впровадження Microsoft Dynamics 365 Customer Service в ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ»
Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. До структури групи входять видобувні й металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також торгова мережав основних регіонах світу. Холдинг контролює увесь виробничий ланцюжок – від видобутку руди та вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Завдання

У структурі холдингу є власна внутрішня компанія-постачальник IT-послуг, перед якою стояло завдання щодо поліпшення якості обслуговування внутрішніх клієнтів.

Детально проаналізувавши вимоги, і орієнтуючись на кращі практики IT-сервісу, команда Метінвесту зупинила свій вибір на новій хмарній платформі Microsoft Dynamics 365, зокрема, на рішенні Microsoft Dynamics 365 Customer Service.

Партнером із впровадження системи Microsoft Dynamics 365 Customer Service виступила компанія Innoware –  Золотий партнер Майкрософт, а також визнаний експерт на ринку консалтингових послуг із впровадження й підтримки ERP та СRM систем.

Рішення

Microsoft Dynamics 365 Customer Service відповідає світовому рівню ведення проектів і повністю забезпечує високий рівень обслуговування клієнтів за рахунок надання комплексних, узгоджених уніфікованих послуг. Рішення містить вбудовані інструменти і технології, що дозволяють розвиватися відповідно до світових тенденцій роботи з клієнтами, орієнтованими на високий, максимально персоналізований рівень обслуговування.

Результат

Сьогодні, завдяки використанню уніфікованої внутрішньої системи управління проектами та обслуговуванням клієнтів, розробленої на базі Microsoft Dynamics 365, команда Метінвест може ефективно підтримувати своїх внутрішніх клієнтів і якісно вести ІТ-проекти у всіх підрозділах холдингу.

«Ми отримали нову внутрішню систему управління проектами на базі Dynamics 365, і націлені на покращення ІТ-послуг, розширене співробітництво, набагато більшу прозорість бізнес-процесів, відмінну реалізацію проектів і відмінний новий інструмент для підтримки бізнесу в усіх компонентах діяльності нашого холдингу».
Сергій Детюк
Директор з інформаційних технологій Метінвест
Чим Innoware може бути корисним для вашого бізнесу?
Напишіть нам info@innoware.com або зателефонуйте +38 044 490 22 20
Відправити запит

Виберіть бізнес-процеси у яких ви зацікавлені

Історії успіху впроваждення Microsoft Dynamics 365

Пакетні рішення Microsoft Dynamics 365 Business Central для малого та середнього бізнесу