logo-Innoware-2024

EN UA ru

Innoware

Запрошуємо до перегляду практичного вебінару «Microsoft Dynamics 365 Business Central – стратегічний інструмент CFO при інтеграції українських компаній в міжнародне бізнес-середовище», який відбувся 24 вересня під час 22 Щорічного Форуму Фінансових Директорів України, організатором якого є «FA Service».

Вебінар зібрав керівників бізнесу, експертів у сфері фінансів та ІТ, СЕО, СFO, СІO українських підприємств для обговорення таких важливих тем, як інтеграція українських компаній у міжнародну бізнес-спільноту, роль фінансового директора у формуванні та реалізації стратегії інтеграції, ризики і проблеми подальшого використання російського програмного забезпечення, та чому українські підприємства, які планують і далі бути конкурентними, повинні якнайшвидше відмовитися від російського ПЗ і перейти на світові рішення для керування бізнесом.

Окрема увага була приділена питанням впровадження і використання сучасних ERP систем, а саме  Microsoft Dynamics 365 Business Central, для забезпечення надійності фінансової інформації,  оптимізації бізнес-процесів і швидкої адаптації у міжнародній бізнес-спільноті.

Наші спікери продемонстрували систему, щоб показати основні можливості Dynamics 365 Business Central для консолідації даних, бюджетування і фінансової звітності, а також використання штучного інтелекту для аналітики та створення звітів.

Окрему увагу учасників вебінару привернув виступ Олександра Апухтіна – фінансового директора  ТОВ “Лемтранс Сервіс”, який  поділився успішним досвідом проекту переходу з російського програмного забезпечення на Microsoft Dynamics 365 Business Central і відповів на усі запитання стосовно проекту впровадження, які звучали під час вебінару.

Нагадаємо, що спікерами вебінару були:

Вебінар став важливим майданчиком для обговорення сучасних викликів і можливостей, з якими зустрічаються українські підприємства в процесі міжнародної інтеграції, та продемонстрував роль новітніх ІТ-рішень у цьому процесі.

Переглянути вебінар можна за посиланням: https://youtu.be/D9Q_LLKKeTQ

За детальною інформацією про можливості Microsoft Dynamics 365 Business Central, розрахунку вартості впровадження і підтримки системи саме для Вашої компанії, звертайтесь, будь ласка, за тел: +38 044 490 22 20 або на info@innoware.com

Напишіть нам:

microsoft-solutions-partner-light
Innoware – надійний партнер із впровадження сучасних технологій для управління підприємствами. Інформаційні системи, ERP і CRM, для управління бізнес-процесами, хмарні рішення AZURE. Microsoft 365 для компаній, впровадження і підтримка Microsoft Dynamics 365

Контакти

Україна, 04116, м. Київ
вул. Шолуденка, 3, офіс 204 (БЦ “Кубік”)
Пакетні рішення Microsoft Dynamics 365 Business Central для малого та середнього бізнесу
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!