logo-Innoware-2024

EN UA ru

Скористайтеся знижкою 80% на ліцензії для української локалізації від Innoware

Якщо ви давно збиралися, але досі мали сумніви щодо заміни російського 1С чи BAS ERP, то ми нагадуємо, що не потрібно відкладати цю важливу справу, ще й тому, що ми підготували для вас приємну знижку 80% на ліцензії для української локалізації від Innoware.

Ми прагнемо підтримувати український бізнес і робимо більш доступними пропозиції для користування ефективними рішеннями від Майкрософт для керування усіма бізнес-процесами в локалізованій для України ERP системі.

Спеціалісти Innoware розробили Пакетні рішення на базі Dynamics 365 Business Central, які є повністю адаптованими для ведення бізнесу в Україні та забезпечують ведення бухгалтерського та податкового обліку, а також кадрового і зарплатного обліку, відповідно до вимог українського законодавства, опираючись на багаторічний досвід нашої команди.

Відтепер, вартість ліцензій:

Знижка діє до 30 червня 2025 року.

Все, що вам необхідно для впровадження локалізації Business Central, це: прийняти рішення про перехід на нову систему, перевірити чи обране рішення покриває усі потреби вашого бізнесу, звернутися до наших фахівців за консультацією щодо налаштування системи та введення основних даних, і безперешкодно користуватись системою та застосовувати її переваги для своїх бізнес-процесів.

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших консультантів за тел: +380444902220 або пишіть нам: info@innoware.com

Напишіть нам:

microsoft-solutions-partner-light
Innoware – надійний партнер із впровадження сучасних технологій для управління підприємствами. Інформаційні системи, ERP і CRM, для управління бізнес-процесами, хмарні рішення AZURE. Microsoft 365 для компаній, впровадження і підтримка Microsoft Dynamics 365

Контакти

Україна, 04116, м. Київ
вул. Шолуденка, 3, офіс 204 (БЦ “Кубік”)
Пакетні рішення Microsoft Dynamics 365 Business Central для малого та середнього бізнесу
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!
Поля, позначені * обов’язкові до заповнення!